adatlap nyomtatása 

Horvátország, Dubrovačko-neretvanska, Dubrovnik 
 

Hivatkozási szám: X3313572
Adatlap: https://horvatingatlanok.hu/ingatlan/3313572
Ingatlan adatai
Irányár: 1 312 500 EUR
Típus: apartman
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma:
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 90 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Hivatkozási szám: CB_5295/30

A Relax Properties ingatlanügynökség örömmel kínál eladásra egy luxus 2 hálószobás lakást, amely közvetlenül az első tengerszoroson található, és a modern kényelem és a gyönyörű kilátás a tengerre csodálatos kombinációját kínálja.

A lakás lakóterülete 90 m2. Összesen a lakásban 2 hálószoba és 2 fürdőszoba található. Az elrendezés, a lakás áll: egy tágas nappali étkezővel, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, fő hálószoba nagy gardróbszekrénnyel és saját fürdőszobával, valamint egy második hálószoba, amely átgondoltan a kényelmet szem előtt tartva lett kialakítva, és kényelmes szállást biztosít a vendégek vagy családtagok számára.

Lépjen ki a saját erkélyére, és merüljön el a tengerparti élet nyugalmában. Szürcsölje a reggeli kávéját, miközben a napfelkeltét figyeli, vagy pihenjen egy pohár borral, miközben a nap a horizont alá süllyed, és rózsaszín és arany árnyalatokkal festi az eget. A saját parkolóhely további kényelmet biztosít.

A strand csak néhány percre van, és a tengerparton nyugodtan sétálhat a tengerparton.

Akár állandó lakóhelyet, akár nyaralási visszavonulást vagy befektetési lehetőséget keres, ez a két hálószobás, tengerre néző lakás egyedülálló tengerparti életstílus-élményt kínál. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy minden napot tengerparti nappá tegyen ezen az idilli tengerparti nyaralóhelyen. Dubrovnik városa (UNESCO) a világ egyik leglátogatottabb városa.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Relax Properties
Kapcsolattartó: Flanderova Veronika
Hirdető telefonszáma: +36-301-008-053
Honlap:
 
Képek