Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Sorházi lakás eladó - Krk - Primorsko-goranska

Sorházi lakás eladó - Krk - Primorsko-goranska

332 800 EUR

Krk

HSZ: X3073215 Horvátország, Primorsko-goranska
Kategória eladó Típus sorházi lakás Alapterület 103 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_410

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy takaros és felújított kő ikerházat, melynek teljes lakóterülete 103 m2, és amely csendes helyen, Krk városának közelében található a horvátországi Krk szigeten.

Az eredeti, 1900-ból származó kőház 2011-ben teljesen felújításra került, és a földszinten egy fürdőszoba, konyha étkezővel és nappali a fedett teraszra és a kertre való kijárattal, az emeleten pedig két hálószoba, fürdőszoba és terasz található. A házhoz tartozik egy garázs és egy gyönyörűen parkosított udvar kandallóval és mediterrán növényekkel, tökéletesen integrálva a térbe. A helyszín csendes, 1200 m-re a tengertől és a gyönyörű strandoktól és 200 m-re a falu központjától. Ez az ingatlan nagyszerű lehetőség a mediterrán élet minden szerelmese számára mind saját célra, mind befektetésként turisztikai bérbeadás céljából.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:332 800 EUR
Kategória:eladó
Típus:sorházi lakás
Megye:Horvátország, Primorsko-goranska
Helység:Krk
Alapterület:103 m2
Telek terület:100 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések