Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Sorházi lakás eladó - Omišalj - Primorsko-goranska

Sorházi lakás eladó - Omišalj - Primorsko-goranska

140 400 EUR

Omišalj

HSZ: X3095094 Horvátország, Primorsko-goranska
Kategória eladó Típus sorházi lakás Alapterület 75 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_s-95

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy kőházat, amely egy sorházban található, kiváló áron és remek helyen, Omisaljban, Krk szigetén.

Eladó egy eredetileg 1967-ből származó, 75 m2 alapterületű kőház, amely a földszintből áll, ahol van egy konyha étkezővel és nappalival, az első emeleten, ahol van egy hálószoba és fürdőszoba, és a második emeleten, ahol van egy másik hálószoba, gardrób és erkély.

A ház részleges felújításra szorul. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy átalakítsák egy autentikus nyaralóvá vagy befektetésnek turisztikai bérbeadás céljából. Minden kényelmi szolgáltatás a közelben van, és a helyszín közel van a tengerhez és a központhoz. Az ingatlan 350 méterre van a tengertől, 500 méterre a strandtól. Távolság a központtól mindössze 150m, teljes körű kényelemmel. Összesen a házban 3 szoba van, amelyből 2 hálószoba és 1 fürdőszoba. A berendezéssel együtt kerül értékesítésre.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.


A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát RK-tól vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a teljes horvátországi ingatlanvásárlási folyamat során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Helyszín
Krk szigete jó helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrahelyet is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.
Ingatlan adatai

Irányár:140 400 EUR
Kategória:eladó
Típus:sorházi lakás
Megye:Horvátország, Primorsko-goranska
Helység:Omišalj
Alapterület:75 m2
Telek terület:15 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések