Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Apartman eladó - Primošten - Šibeniško-kninska

Apartman eladó - Primošten - Šibeniško-kninska

498 750 EUR

Primošten

HSZ: X3313573 Horvátország, Šibeniško-kninska
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 101 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CB_2041/73

A Relax Properties ingatlanügynökség örömmel kínálja eladásra a tengerparttól mindössze 400 méterre található új építésű luxus apartmanokat, amelyek a horvátországi Primosten népszerű turisztikai helyén találhatók.

Eladó luxus apartmanok egy új épületben, vonzó helyen. Az apartmanház már építés alatt áll, a befejezés 2025 végére várható. Az épületben összesen csak hét apartman található, amelyek mindegyike saját garázzsal és szabadtéri parkolóval rendelkezik.
Minden lakás nagy alaprajzú és modern módon kialakított, kényelmes életet biztosító lakásokkal rendelkezik.

Működési lehetőségek:

S1- 525 000 EUR
Földszinti lakás 128 m2-es teljes lakóterülettel. Tágas fő lakóterületből áll, amely magában foglal egy nappalit, konyhát és étkezőt. Ezenkívül két hálószobával, két fürdőszobával és egy loggiával rendelkezik, amely a kerthez kapcsolódik, ahol a medence tervezett. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség, egy garázs és egy szabadtéri parkolóhely.

S2 - 577 500 EUR
Földszinti lakás 134 m2-es teljes lakóterülettel. Tágas fő lakóterületből áll, amely magában foglal egy nappalit, konyhát és étkezőt. Továbbá az apartman két hálószobával, két fürdőszobával, egy vendég WC-vel és egy loggiával rendelkezik, amely a kerttel és a medencével rendelkező kerttel van összekötve. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség, egy garázs és egy szabadtéri parkolóhely.

S3- 525 000 EUR
Apartman az első emeleten, 113 m2-es teljes lakóterülettel. Tágas fő lakóterületből áll, amely magában foglal egy nappalit, konyhát és étkezőt. Tartalmaz továbbá két hálószobát, két fürdőszobát, egy vendég WC-t és egy loggiát, amely a kerttel és a medencével ellátott kerttel van összekötve. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség, egy garázs és egy szabadtéri parkolóhely.

S4- 498 750 EUR
Apartman az első emeleten, 101 m2-es teljes lakóterülettel. Tágas fő lakóterületből áll, amely egy nappalit, konyhát és étkezőt foglal magában. Továbbá két hálószobával, két fürdőszobával, egy vendég WC-vel és egy loggiával rendelkezik, amely a kerttel és a medencével ellátott kerttel van összekötve. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség, egy garázs és egy szabadtéri parkolóhely.

S5- ELADÓ

S6- 551 250 EUR
Apartman a második emeleten, 102 m2 alapterülettel. Tágas fő lakóterületből áll, amely magában foglal egy nappalit, konyhát és étkezőt. Ezenkívül két hálószobát, két fürdőszobát, egy vendég WC-t és egy tengerre néző loggiát is tartalmaz. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség, egy garázs és egy szabadtéri parkolóhely.

S7- 1 050 000 EUR
Penthouse 205 m2-es teljes lakóterülettel. Tágas fő lakóteremből áll, amely magában foglal egy nappalit, konyhát és étkezőt. Továbbá három hálószobából, két fürdőszobából és egy vendég WC-ből áll. és egy loggia tengerre néző kilátással. A loggia egy nagy teraszra nyílik, ahol van hely a pihenésre, beleértve egy jacuzzit is. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség, egy garázs és egy szabadtéri parkolóhely.
Az ingatlan kiváló helyen található, amely mind lakhatásra, mind túrázásra alkalmas. A legközelebbi strandoktól és a városközponttól mindössze 10 perc sétára van. A repülőtér 40 perc alatt elérhető.

Az építkezés megkezdődött, és a befejezést 2025 végére tervezik.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:498 750 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Horvátország, Šibeniško-kninska
Helység:Primošten
Alapterület:101 m2
Extrák:medence
Telek terület:101 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések