Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Apartman eladó - Krk - Primorsko-goranska

Apartman eladó - Krk - Primorsko-goranska

509 600 EUR

Krk

HSZ: X3348141 Horvátország, Primorsko-goranska
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 100 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_a-718

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy tengerre néző lakást az első tengersoron, 2 parkolóhellyel Krk városában, Krk szigetén, Horvátországban. A szigetet egy híd köti össze a szárazfölddel.

Eladó egy nagyméretű apartman az első tengerszorosban közvetlenül Krk városában! Nagyon vonzó helyen, mindössze 50 méterre a tengertől és a strandoktól kínálnak eladásra egy lakást parkolóval és gyönyörű kilátással a tengerre. Az apartman területe legfeljebb 100m2, és egy kisebb lakóépület teljes első emeletén található. A lakóház 2010-ben épült és 2021-ben újabb modern felújításon esett át. Az ingatlan előszobából, három hálószobából, három fürdőszobából, konyhával és étkezővel ellátott nappaliból és egy tengerre néző fedett teraszból áll. Minőségi kivitelezés és bútorzat, kőburkolatok és a strand közelsége csak néhány jellemzője ennek a lenyűgöző ingatlannak. Az épület közös udvarán két fedett parkolóhely is található. Az ingatlan városi vízzel és csatornázással rendelkezik. Top elhelyezkedés!

Krk sziget kiváló helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Ingatlan adatai

Irányár:509 600 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Horvátország, Primorsko-goranska
Helység:Krk
Alapterület:100 m2
Telek terület:100 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések