Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Sorházi lakás eladó - Malinska - KRK sziget

Sorházi lakás eladó - Malinska - KRK sziget

332 800 EUR

Malinska

HSZ: X3348145 Horvátország, KRK sziget
Kategória eladó Típus sorházi lakás Alapterület 80 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_k-401

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy sorházat két apartmannal és 2 parkolóhellyel Mlinskában, 1500 méterre a tengerparttól, a horvátországi Krk szigetén. A szigetet egy híd köti össze.

Eladó egy 79,86 m2 lakóterületű sorház, 109 m2-es parkosított kerttel, amelyhez két parkolóhely és kert tartozik. A ház két különálló apartmanból áll a földszinten és az emeleten, külön bejárattal, amelyeket egy belső lépcsőház köt össze. Az ingatlanban összesen 4 szoba, 2 hálószoba és 2 fürdőszoba található. Mindegyik apartmanhoz tartozik egy fürdőszoba, egy hálószoba, egy konyha étkezővel, egy nappali és egy tengerre néző terasz. Gyönyörű és csendes helyen található 1500 m-re a tengertől és közel minden kényelemhez. A ház megfelelő dokumentációval rendelkezik, és azonnal beköltözhető. A sorházi apartmanház 2011-ben épült, vízzel és csatornával rendelkezik. Ez az ingatlan ideális egy nagyobb család számára, amely magánéletre vágyik, esetleg befektetésként és 2 különálló apartmanegység bérbeadásának lehetőségével.

Krk sziget kiváló helyen van, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Ingatlan adatai

Irányár:332 800 EUR
Kategória:eladó
Típus:sorházi lakás
Megye:Horvátország, KRK sziget
Helység:Malinska
Alapterület:80 m2
Telek terület:109 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések