Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Sorházi lakás eladó - Tribunj - Šibeniško-kninska

Sorházi lakás eladó - Tribunj - Šibeniško-kninska

262 500 EUR

Tribunj

HSZ: X3350228 Horvátország, Šibeniško-kninska
Kategória eladó Típus sorházi lakás Alapterület 72 m2 Szobák
Hivatkozási szám: BR_2044/08

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy gyönyörű hagyományos kőházat a tengerpart első vonalában, Tribunj városában, Horvátországban.

Eladó egy hagyományos dalmát kőház a híres Tribunj város központjában, Sibeniktől nem messze. Az első tengerszorosban található 25 méterre a tengertől, a régi történelmi város központjában. A kőházat 2004-ben teljesen felújították. A ház összesen 72m2, 2 különálló hálószobával és 1 fürdőszobával rendelkezik. A ház 3 emeleten helyezkedik el. Minden emelet 24 m2-es, a tetőteraszról pedig csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a kikötőre. A földszinten található egy konyha étkezővel és fürdőszobával, az első emeleten egy kényelmes nappali, a harmadik emeleten egy hálószoba. A félemelet építése vasbeton födém, az egyes szinteket belső lépcsőház köti össze. A tetőterasz nyugalmat és magánéletet, valamint a nap és a kilátás végtelen élvezetét kínálja. A kőház 25 méterre van a tengertől, 2,5 km-re Vodice üdülőhelytől és 15 km-re Sibenik gyönyörű történelmi városától.

Az idilli Tribunj városka népszerű turisztikai hely a felejthetetlen varázsa, a gyönyörű tiszta tenger, a tipikus dalmát konyha miatt. A hely híres a Kornati Nemzeti Parkot látogató vitorlázók körében. Sibenik, Primosten történelmi városainak, valamint a Krka Nemzeti Park közelségének köszönhetően. Kiváló helyen így saját ingatlan is bérelhető.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), kaució igénylése és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Ingatlanközvetítő irodánk nem számít fel semmilyen külön díjat vagy jutalékot. A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolna! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Ingatlan adatai

Irányár:262 500 EUR
Kategória:eladó
Típus:sorházi lakás
Megye:Horvátország, Šibeniško-kninska
Helység:Tribunj
Alapterület:72 m2
Telek terület:72 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések