Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Apartman eladó - Malinska - KRK sziget

Apartman eladó - Malinska - KRK sziget

312 000 EUR

Malinska

HSZ: X3356775 Horvátország, KRK sziget
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 56 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_a-920

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 2 hálószobás lakást a keresett helyen, Malinska Dubasnicában, a horvátországi Krk szigeten. Krk szigetét egy híd köti össze a szárazfölddel. Az apartman mindössze 350 méterre található a tengerparttól. Az apartman a földszinten található, saját kerttel egy kisebb lakóépületben, amely csak két emeletes. Városi víz és csatornázás is van. Az összesen 56 m2 lakóterületű lakás a földszinten található, és egy előszobából, két hálószobából, fürdőszobából, konyhából, étkezőből és nappaliból áll, amelyből a fedett teraszra lehet kijutni. A terasz területe 6m2. A lakáshoz tartozik még egy 90 m2-es kert és egy parkolóhely, amely a ház közös udvarán található. Az ingatlan kiváló minőségű műanyag ablakokkal, biztonsági bejárati ajtóval és légkondicionálóval rendelkezik. Kiváló helyen található, mindössze 350 m-re a gyönyörű strandoktól.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Ingatlan adatai

Irányár:312 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Horvátország, KRK sziget
Helység:Malinska
Alapterület:56 m2
Telek terület:90 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések

279 000 EUR

Eladó apartman

Malinska

100 m2 0
124 800 EUR

Eladó apartman

Malinska

27 m2 0
123 760 EUR

Eladó apartman

Malinska

33 m2 0
További hasonló hirdetések