Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Nyaraló eladó - Vinišće - Splitsko-dalmatinska

Nyaraló eladó - Vinišće - Splitsko-dalmatinska

661 500 EUR

Vinišće

HSZ: X3373710 Horvátország, Splitsko-dalmatinska
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 191 m2 Szobák
Hivatkozási szám: BR_2047/06

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy családi házat medencével, Trogir közelében, csendes helyen, ideális családi életre vagy befektetésként turisztikai bérbeadásra.

A ház teljes lakóterülete 191m2-ig terjed, három lakóegységből áll, és számos kényelmi szolgáltatással rendelkezik, hogy minden igényt kielégítsen. A ház 2006-ban épült, és legutóbb két évvel ezelőtt módosították és felújították, biztosítva az új kék szabványokat.

A földszinten található egy apartman konyhával, nappalival és fürdőszobával, WC-vel, nettó 33,18 m2 lakóterülettel. Az első emeleten található egy apartman, amelyben nappali, két hálószoba, konyha, fürdőszoba és két terasz található, összesen nettó 78,95 m2 alapterülettel. A második emeleten található egy apartman, amelyben nappali, konyha, két hálószoba, külön fürdőszoba WC nélkül, külön WC, lépcsőház és két terasz található, összesen nettó 78,73 m2 területtel.

A ház mindössze 80 méterre található a tengertől, ami tovább növeli vonzerejét. Egy gyönyörű udvar és egy 518 m2-es telek veszi körül, amelyhez tartozik egy kőből készült grillező kandalló, amely ideális a pihenéshez és a családdal és barátokkal való időtöltéshez, valamint egy parkolóhely három parkolóhellyel.

Ez a ház már jól megalapozott és turisztikai bérbeadásra kategorizált, így kiváló befektetési lehetőség. Használja ki ezt a lehetőséget, és legyen tulajdonosa ennek a vonzó háznak egy csendes loaklitában, Trogir (UNESCO) közelében.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Ingatlan adatai

Irányár:661 500 EUR
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Horvátország, Splitsko-dalmatinska
Helység:Vinišće
Alapterület:191 m2
Extrák:medence
Telek terület:610 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések