Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Nyaraló eladó - Sveti Anton - KRK sziget

Nyaraló eladó - Sveti Anton - KRK sziget

364 000 EUR

Sveti Anton

HSZ: X3387867 Horvátország, KRK sziget
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 106 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_k-494

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy kis családi házat telekkel, 1500 méterre a tengertől és a strandtól Malinska-Dubasnicán, a horvátországi Krk szigeten. Krk szigetét egy híd köti össze a szárazfölddel.

Eladó egy földszintes, önálló, bungaló típusú ház, a zöldövezet szélén található, 106 m2-es teljes lakóterülettel, 290 m2-es gyönyörű, zöld kerttel. A házhoz fedett terasz, kandalló és két parkolóhely tartozik. Egy fürdőszobából, két hálószobából, a konyhát, az étkezőt és a nappalit összekötő térből, kandallóval, valamint egy garázsból és mosókonyhából áll.

A ház teljesen berendezett és beköltözhető. A helyszín gyönyörű és csendes, zöldövezetben, 1500 m-re a strandtól és 2000 m-re a központtól. Ideális a természet szerelmeseinek, a béke és a csend, vagy mint egy kiváló befektetés a túrázás a nyugalmat kedvelő emberek számára.

A ház 2004-ben épült. Van 2 parkolóhely. Van csatornázás, városi víz, kémény. Szinte kerekesszékkel megközelíthető, idősek számára is alkalmas. A házhoz aszfaltos út vezet.

Krk sziget kiváló fekvésű, hiszen ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Ingatlan adatai

Irányár:364 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Horvátország, KRK sziget
Helység:Sveti Anton
Alapterület:106 m2
Telek terület:290 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések