Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Nyaraló eladó - Krk - Primorsko-goranska

Nyaraló eladó - Krk - Primorsko-goranska

551 200 EUR

Krk

HSZ: X3387868 Horvátország, Primorsko-goranska
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 130 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_k-497

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy nagyon szépen felújított kőházat kerttel és 3 parkolóhellyel, mindössze 500 méterre a tengertől és a strandoktól Krk településen, Krk szigetén, Horvátországban. Krk szigetét egy híd köti össze a szárazfölddel.

Eladó egy önálló, felújított kőház, amely eredetileg 1968-ban épült és 2003-ban teljesen felújították. A ház egy 498 m2-es telken található. A ház 130 m2 lakóterületet foglal el, és földszintre és emeletre van osztva.

A földszinten található egy fürdőszoba, egy kamra, egy konyha, egy étkező és egy nappali, amelyből egy zárt teraszra nyílik kijárat a nagy üveg tolóablakokkal ellátott télikertbe. Egy belső lépcső vezet az első emeletre, ahol két hálószoba és egy fürdőszoba található. A felújítás során kiváló minőségű anyagokat használtak, ALU ablakok kerültek beépítésre. A ház teljesen berendezett és felszerelt, megőrizve a hagyományos autochton elemeket és a követ. A ház légkondicionált, kandallóval és beépített fűtőpanelekkel rendelkezik. Körülötte gyönyörű bekerített kert van, ültetett mediterrán növényekkel és több parkolóhelynek is helyet ad.

A ház ideális mind a befektetés egy nyaraló turisztikai célokra, hanem minden szerelmeseinek a tengerparti építészet kő horvát házak. Az ingatlan elhelyezkedése nagyon vonzó a gyönyörűen parkosított strandok közelsége miatt, amelyek mindössze 500 m-re vannak az ingatlantól. A házban városi víz és szeptikus tartály található.

Krk szigete kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Ingatlan adatai

Irányár:551 200 EUR
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Horvátország, Primorsko-goranska
Helység:Krk
Alapterület:130 m2
Telek terület:365 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések