Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Nyaraló eladó - Pag - Zadarska

Nyaraló eladó - Pag - Zadarska

892 500 EUR

Pag

HSZ: X3281464 Horvátország, Zadarska
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 245 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CB_5221/30

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy újonnan épült luxusvillát, amelyet fenyőerdő vesz körül, panorámás kilátással a Pag sziget tengeri öblére. A villa csendes helyen található, sétával elérhetőek a Pag sziget legszebb strandjai.

A villa 245,02 m2 teljes lakóterületű, 660 m2-es telken helyezkedik el, és az alagsorban és az L alakú földszinten terül el.
A 111,45 m2-es alagsorban található egy társalgási és szórakozóhelyiség, WC, szauna, fürdőszoba, edzőterem, tárolóhelyiség és egy műszaki helyiség.
A 133,57 m2-es földszinten található egy nyitott koncepciójú konyha étkezővel, WC-vel és három hálószoba saját fürdőszobával. A nappaliból
a kültérre lehet kijutni, ahol fűtött medence található napozóterülettel.
Az ingatlanhoz egy 129,45 m2-es tetőterasz is tartozik, kültéri bútorokkal, pezsgőfürdővel és napozóterasszal.

Az udvar mediterrán növényekkel van díszítve, és 3 autó számára parkolóhelyet biztosít elektromos autók töltésével.
A villa 200 m-re található a tengertől, 3 km-re a vegyesboltoktól, 4 km-re Pagtól, 15 km-re Novaljától és 55 km-re a repülőtértől.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:892 500 EUR
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Horvátország, Zadarska
Helység:Pag
Alapterület:245 m2
Extrák:medence
Telek terület:660 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések