Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Sorházi lakás eladó - Malinska - KRK sziget

Sorházi lakás eladó - Malinska - KRK sziget

572 000 EUR

Malinska

HSZ: X3296623 Horvátország, KRK sziget
Kategória eladó Típus sorházi lakás Alapterület 125 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_k-484

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy újonnan épült modern ikerházat 2023-tól, gyönyörűen parkosított 110 m2-es kerttel, ahol egy úszómedence napozóterasszal és két parkolóhely található.

A ház két szinten helyezkedik el, teljes lakóterülete 125 m2. A földszinten található egy előszoba, WC, konyha étkezővel és egy nagy nappali a teraszra és a kertre való kijárattal.

Az emeleten, amelyet egy belső lépcső köt össze, egy előszoba, három hálószoba, mindegyikből egy fedett teraszra nyílik, és két fürdőszoba található. A házban városi víz és csatornázás is van. A csúcsminőségű kivitelezés, a modern design, a padlófűtés a fürdőszobákban és a multisplit légkondicionáló csak néhány az ingatlan kiemelkedő jellemzői közül. Az ingatlanhoz 2 parkolóhely áll rendelkezésre. Csendes helyen található, mindössze 800 m-re a tengertől és 1200 m-re a városközponttól, ahol minden kényelmi szolgáltatás megtalálható. Ez az ingatlan ideális egy igazi nyári nyaraláshoz, de jó befektetési lehetőség turisztikai bérbeadás céljából is.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:572 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:sorházi lakás
Megye:Horvátország, KRK sziget
Helység:Malinska
Alapterület:125 m2
Extrák:medence
Telek terület:110 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések