Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Nyaraló eladó - Vrbnik - Primorsko-goranska

Nyaraló eladó - Vrbnik - Primorsko-goranska

759 200 EUR

Vrbnik

HSZ: X3296624 Horvátország, Primorsko-goranska
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 139 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_k-483

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy új, alacsony energiafelhasználású, előre gyártott családi házat, nagy kerttel és gyönyörű kilátással a tengerre.

A ház teljes lakóterülete 139 m2, és egy földszintből áll, ahol előszoba, kamra, fürdőszoba, hálószoba, konyha étkezővel és egy tágas nappali található, ahonnan a fedett teraszra és a kertre lehet kijutni.

Az első emeleten, amelyet egy belső lépcső köt össze, található egy fürdőszoba és három hálószoba, amelyek közül az egyik fürdőszobával és hozzáféréssel rendelkezik a fedett teraszhoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A ház jól megépített és berendezett, kerámia padlóval és bambusz parkettával, minőségi szaniterekkel és PVC asztalosmunkákkal, légkondicionálóval minden helyiségben, teljesen berendezett és felszerelt, megfelelő dokumentációval rendelkezik és beköltözhető. A 710m2-es nagy kertben két parkolóhely van, és lehetőség van egy medence építésére napozóterülettel. Csendes helyen, zöldövezet mellett található, mindössze 800 m-re egy gyönyörű strandtól és minden szükséges kényelemtől. Az ingatlan 2022-ben épült és ideális egy igazi nyári nyaraláshoz, de állandó lakhatásra is. Turisztikai célú bérbeadásra is jó befektetési lehetőség. A ház a városi víz- és csatornahálózatra van bekötve.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:759 200 EUR
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Horvátország, Primorsko-goranska
Helység:Vrbnik
Alapterület:139 m2
Telek terület:710 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések