Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Apartman eladó - Soline - KRK sziget

Apartman eladó - Soline - KRK sziget

291 200 EUR

Soline

HSZ: X3296631 Horvátország, KRK sziget
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 61 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_k-362

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy modern bútorozott 2 hálószobás lakást kertre és tengerre néző kilátással, mindössze 300 méterre a tengertől és a strandoktól Dobrinjban, a horvátországi Krk szigetén.

Eladó egy 60,91m2-es apartman, amely egy kisebb, csak 2 emeletes apartmanház földszintjén található, a gyönyörű strandok és a központ közvetlen közelében, minden kényelmi szolgáltatással. Ez áll egy előszoba, fürdőszoba, WC, két hálószoba és egy tér, amely összeköti a konyha, étkező és nappali, kijárattal a fedett teraszra és egy gyönyörűen parkosított és kerített udvar vagy kert 165 m2-es. Az ingatlanhoz 1 parkolóhely is tartozik az épület közös udvarán. Teljesen bútorozottan kerül értékesítésre, és azonnal beköltözhető. Minőségi kivitelezés és felszereltség, megfelelő dokumentáció, társasházi tulajdon. Elhelyezkedése miatt kiváló lehetőség tulajdonosi használatra vagy turisztikai bérbeadásra.

A lakóház 2008-ban épült. Az ingatlan korszerűen felszerelt és berendezett. Fűtési és hűtési igényekhez légkondicionáló, városi víz (saját vízóra), csatornázás van. A lakás kerekesszékkel megközelíthető.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára ez az első és legközelebbi sziget. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.



Ingatlan adatai

Irányár:291 200 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Horvátország, KRK sziget
Helység:Soline
Alapterület:61 m2
Telek terület:165 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések

306 800 EUR

Eladó apartman

Soline

62 m2 0
390 000 EUR

Eladó apartman

Soline

77 m2 0
154 960 EUR

Eladó apartman

Soline

45 m2 0
További hasonló hirdetések