Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Nyaraló eladó - Malinska - KRK sziget

Nyaraló eladó - Malinska - KRK sziget

280 800 EUR

Malinska

HSZ: X3297104 Horvátország, KRK sziget
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 88 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_k-478

A Relax Properties ingatlaniroda eladásra kínál egy 88 m2 alapterületű családi házat, amely a tengertől 3000 m-re található, csendes helyen, Malinska Dubasnica közelében, Krk szigetén. A ház 2007-ben épült, és két különálló lakóegységből áll. A földszinten található egy két hálószobás apartman, amely nappaliból, konyhából, étkezőből, fürdőszobából, két hálószobából és fedett teraszból áll. Egy külső lépcső vezet a felső tetőtéri szintre, amely befejezetlen fázisban van, és egy másik két hálószobás apartmanná alakítható. A 359 m2-es, gyönyörűen zöld és bekerített kertben tégla grill és további parkolóhelyek számára van hely, valamint lehetőség van úszómedence építésére is. A tengerparttól 3000 m-re és a központtól 700 m-re található, szép, csendes helyen található, ideális befektetésnek turisztikai bérbeadásra vagy személyes tartózkodásra a tenger közelében. Az ingatlan rendelkezik városi vízzel és szeptikus tartály, kémény. Kiváló ár!

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.Ingatlan adatai

Irányár:280 800 EUR
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Horvátország, KRK sziget
Helység:Malinska
Alapterület:88 m2
Telek terület:359 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések