Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Apartman eladó - Baška - Primorsko-goranska

Apartman eladó - Baška - Primorsko-goranska

239 200 EUR

Baška

HSZ: X3297110 Horvátország, Primorsko-goranska
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 51 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_a-960

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 51 m2 alapterületű lakást, amely egy kisebb, összesen hat lakóegységből álló társasház első emeletén található. A lakás egy előszobából, fürdőszobából, két hálószobából, konyhából, étkezőből és nappaliból áll, kijárattal a fedett teraszra. A lakás ízlésesen berendezett és jól felszerelt, légkondicionált, PVC asztalosipari ablakokkal és ajtókkal, napkollektoros vízmelegítéssel és elektromos padlófűtéssel rendelkezik, és azonnal költözhető. A ház közös udvarán egy parkolóhely tartozik hozzá. Vezetékes vízzel és csatornával rendelkezik. A társasház 2013-ban épült.

Kiváló helyen található, mindössze 600 m-re a tengertől és a gyönyörű strandoktól, valamint közel a központhoz és minden szolgáltatáshoz és létesítményhez. Ez egy nagyszerű lehetőség saját használatra vagy turisztikai bérbeadásra. Lehetőség egy nagyszerű apartmanra egy nagyszerű helyen!


Krk sziget kiváló helyen van, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező látogatók számára, akik mediterrán hangulatot keresnek. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:239 200 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Horvátország, Primorsko-goranska
Helység:Baška
Alapterület:51 m2
Telek terület:51 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések