Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Sorházi lakás eladó - Stara Baska - KRK sziget

Sorházi lakás eladó - Stara Baska - KRK sziget

306 800 EUR

Stara Baska

HSZ: X3297112 Horvátország, KRK sziget
Kategória eladó Típus sorházi lakás Alapterület 140 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_s-105

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 140m2 alapterületű, felújítandó, sorházi kőházat mindössze 50 méterre a tengertől és a gyönyörű strandoktól, amelyek természetükben meglehetősen privátak. A ház felújítása már megkezdődött, új félemelet födémekkel, új tetővel, új ácsmunkákkal és válaszfalakkal, a villany kivezetésre került, a vízcsatlakozást még át kell vezetni a padlón keresztül. A házban szeptikus tartály található. A ház alaprajza négy szintből áll, pince két különálló nappalival, emelt földszint a teraszra való kijutással és a tervezett nappalival és konyhával, első emelet két hálószobával és fürdőszobával, valamint egy magas tetőtér további helyiségként. A házhoz autóval való feljutás lehetséges, de parkolóhelyet nem biztosítanak. Parkolóhelyet az önkormányzaton keresztül lehet biztosítani. Stara Baška falu az utolsó falu Krk szigetén, itt egy út nem folytatódik, ezért kevés autó van itt. A strandokat csak a nyaralók vagy a tulajdonosok használják. A strandok meglehetősen zártak, kevés emberrel. A falu végén van egy grill és egy étterem. A környék a legszebb strandokat kínálja, amelyeket Krk szigetén megtapasztalhat. A víz kristálytiszta, és mindenhol nyugalom és csend van. A helyi halászok naponta járnak ide, hogy eladják az ördögien fogott halakat. Ez a hely alkalmas mindazoknak, akik nyugalomra, álmos békés légkörre, csendre és tiszta tengerre vágynak.

Krk szigete kiváló helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:306 800 EUR
Kategória:eladó
Típus:sorházi lakás
Megye:Horvátország, KRK sziget
Helység:Stara Baska
Alapterület:140 m2
Telek terület:140 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések