Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Sorházi lakás eladó - Krk - Primorsko-goranska

Sorházi lakás eladó - Krk - Primorsko-goranska

603 200 EUR

Krk

HSZ: X3297113 Horvátország, Primorsko-goranska
Kategória eladó Típus sorházi lakás Alapterület 150 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_s-103

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy felújított sorházi kőházat, amely kiváló helyen található, mindössze 700 méterre a tengertől és a gyönyörű strandoktól. A ház elrendezése a földszinten található, ahol van egy nappali, konyha étkezővel, WC és tárolóhelyiség egy különálló kocsmával, ahol egy további helyiség van a szórakozáshoz, és az emeleten, ahol négy hálószoba található, csatolt fürdőszobákkal és egy közös WC-vel. Két hálószobából két hálószoba az erkélyre, míg a maradék kettő a teraszra és az udvarra nyílik, napozóterasszal, medencével és grillezővel. A tetőteraszon van egy jacuzzi és egy pihenőhely, gyönyörű kilátással a tengerre. A ház légkondicionált, teljesen bútorozottan és beköltözésre készen eladó. A ház kertjében több parkolóhely található.

A ház eredetileg 1912-ben épült, és 2019-ben teljesen felújították. A központtól 200 méterre, a tengertől és a strandoktól 700 méterre található. A ház területe 150m, a terasz 22m2. A ház 2 szinten terül el, összesen 8 szoba, 4 hálószoba és 4 fürdőszoba, 2 WC található benne. Van városi víz, szeptikus tartály és kémény.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:603 200 EUR
Kategória:eladó
Típus:sorházi lakás
Megye:Horvátország, Primorsko-goranska
Helység:Krk
Alapterület:150 m2
Extrák:medence
Telek terület:150 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések