Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Sorházi lakás eladó - Omišalj - Primorsko-goranska

Sorházi lakás eladó - Omišalj - Primorsko-goranska

216 320 EUR

Omišalj

HSZ: X3297114 Horvátország, Primorsko-goranska
Kategória eladó Típus sorházi lakás Alapterület 100 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_s-102

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy kőből épült sorházat Omisalj óvárosának központjában, 100 m2-es teljes lakóterülettel. A házhoz tartozik egy különálló pince, ahol egy tárolóhelyiség, egy fürdőszoba és egy különböző célokra használható szoba található. A megemelt első és második emeleten, valamint a tetőtérben, amelyeket belső lépcsők kötnek össze, található egy fürdőszoba, nappali konyhával és étkezővel, három hálószoba és egy nyitott tetőtéri napozóterasz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és az óvárosra. A bekerített udvaron kert, két terasz és grillező található. Ez az ingatlan nagyszerű lehetőség személyes lakóhelyként, de befektetésként is, turisztikai vagy hosszú távú bérbeadás céljából. A ház elhelyezkedése minden létesítményhez közel van, és nem messze a tengertől és az első strandoktól.

A 100m2-es lakóterű sorház 1950-ben épült, és utoljára 1997-ben újították fel. Ez a sorház utolsó sarka. A házban van városi víz, csatorna, kémény. Parkolási lehetőség nincs, az utcán parkol. A házban összesen 5 szoba található, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba. A kert területe 46m2. A tengertől és az első strandoktól 400 méterre található.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező látogatók számára, akik mediterrán hangulatot keresnek. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.



Ingatlan adatai

Irányár:216 320 EUR
Kategória:eladó
Típus:sorházi lakás
Megye:Horvátország, Primorsko-goranska
Helység:Omišalj
Alapterület:100 m2
Telek terület:46 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések