Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Nyaraló eladó - Split - Splitsko-dalmatinska

Nyaraló eladó - Split - Splitsko-dalmatinska

924 000 EUR

Split

HSZ: X3350231 Horvátország, Splitsko-dalmatinska
Kategória eladó Típus nyaraló Alapterület 147 m2 Szobák
Hivatkozási szám: BR_2036/100

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy egyedülálló ingatlant - egy családi villát, amely az első tengerszorosban található, mindössze 5 m-re a tengertől, és gyönyörű panorámás kilátást nyújt a tengerre.

Egyedülálló ingatlan idilli, csendes helyen, az első tengerszorosban. Ez a gyönyörű ház a hagyományos dalmát építészet és a modern kényelem egyedülálló kombinációját kínálja. Az ingatlan egy kis, csendes tengerparti halászfaluban található, és hihetetlen kilátás nyílik a szigetekre és Split városára, így ideális hely a pihenésre és az Adriai-tenger szépségének élvezésére. A házon belül tágas nappali, csatlakoztatott nyitott konyha és étkező fogadja Önt. Összesen három hálószoba van, és minden szobából van hozzáférés az erkélyre, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a környékre. A két fürdőszoba zuhanyzóval, káddal és WC-vel felszerelt. Az ingatlan legnagyobb értéke minden bizonnyal a tengerparton található tágas terasz, amely ideális a pihenéshez és a napsütéses napok vagy az esti naplementék élvezetéhez. A további kényelem érdekében a ház légkondicionálóval van felszerelve a nappaliban, amely egész évben kellemes hőmérsékletet biztosít. A nagyszerű elhelyezkedés és a házon belüli kényelem mellett ez az ingatlan két biztonságos parkolóhelyet is kínál az ingatlan mögött, amely ideális a tulajdonosok vagy a saját közlekedéssel érkező vendégek számára, azonban lehetőség van a Split repülőtérre történő légi szállításra is. Ezenkívül az üzletek, pékségek, bárok, buszmegállók és éttermek közelsége biztosítja, hogy minden szükséges kényelmi szolgáltatás néhány perces sétával könnyen elérhető legyen.

Nagyszerű elhelyezkedésének köszönhetően ez a ház a magánélet és a kényelem tökéletes kombinációját kínálja, miközben könnyen megközelíthető. Split városától mindössze 7 km-re, a spliti repülőtér pedig mindössze 20 km-re található. Lépjen kapcsolatba velünk további információkért az ingatlan az első tengeri vonalban a legérdekesebb.

A felsorolt ár az ingatlan már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatások / ügyvéd (az ingatlan árának 1% -a), a foglaló igénylése és az ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Ingatlan adatai

Irányár:924 000 EUR
Kategória:eladó
Típus:nyaraló
Megye:Horvátország, Splitsko-dalmatinska
Helység:Split
Alapterület:147 m2
Telek terület:147 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések