Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Apartman eladó - Malinska - KRK sziget

Apartman eladó - Malinska - KRK sziget

280 800 EUR

Malinska

HSZ: X3296628 Horvátország, KRK sziget
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 59 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_a-973

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy gyönyörű 2 hálószobás lakást egy vonzó helyen, közel a gyönyörű strandokhoz.

Az összesen 59 m2 lakóterületű ingatlan egy apartmanház első emeletén található (az épület összesen 2 emeletes), és egy előszobából, kamrából, konyhából étkezővel, nappaliból, amelyből egy fedett teraszra nyílik, részleges kilátással a tengerre, két hálószobából és egy fürdőszobából áll. A ház közös udvarán egy parkolóhely áll rendelkezésre. A lakás bútorozott, légkondicionált, minőségi műanyag nyílászárókkal, megfelelő dokumentációval és azonnal költözhető. Csendes helyen található, mindössze 250 méterre a tengertől és a gyönyörű strandoktól.

A lakóház 2002-ben épült és 2010-ben felújították. Az ingatlan teljesen felszerelt és bútorozott. Van légkondicionáló a fűtési és hűtési igényekhez, városi víz (saját vízmérő), csatornázás.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:280 800 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Horvátország, KRK sziget
Helység:Malinska
Alapterület:59 m2
Telek terület:59 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések

205 920 EUR

Eladó apartman

Malinska

45 m2 0
187 200 EUR

Eladó apartman

Malinska

48 m2 0
395 200 EUR

Eladó apartman

Malinska

70 m2 0
További hasonló hirdetések