Otthon, nyaraló vagy ingatlan befektetés?
Keressen több száz eladó horvát ingatlan között!

Apartman eladó - Malinska - KRK sziget

Apartman eladó - Malinska - KRK sziget

205 920 EUR

Malinska

HSZ: X3297111 Horvátország, KRK sziget
Kategória eladó Típus apartman Alapterület 45 m2 Szobák
Hivatkozási szám: CK_a-956

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 45,48 m2 alapterületű lakást, amely egy összesen kilenc lakóegységből álló társasház magasföldszintjén található. A lakás bejárati részből, tárolóhelyiségből, fürdőszobából, hálószobából, konyhából, étkezőből és nappaliból áll, kijárattal a fedett teraszra. A lakás bútorozott, légkondicionált, PVC és fa asztalosipari ablakokkal és ajtókkal rendelkezik, és azonnal költözhető. A házban víz és csatorna is van. A ház közös udvarán egy, az ingatlanhoz tartozó parkolóhely található. Nagyon vonzó helyen található, mindössze 150 m-re a tengertől és a gyönyörű strandoktól, valamint közel a központhoz és minden kényelemhez. Ez egy nagyszerű lehetőség saját használatra vagy turisztikai bérbeadásra.

Krk szigetének kiváló a fekvése, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező látogatók számára, akik mediterrán hangulatot keresnek. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Ingatlan adatai

Irányár:205 920 EUR
Kategória:eladó
Típus:apartman
Megye:Horvátország, KRK sziget
Helység:Malinska
Alapterület:45 m2
Telek terület:45 m2
Helyiségek Garázs, műhely, melléképület
Régió megtekintése térképen

Az ingatlan hirdetője

Flanderova Veronika
Relax Properties

+36-301-008-053

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal a hirdető magánszemélyhez, illetve az ingatlant közvetítő irodához a fentebb található elérhetőségek valamelyikén vagy az email űrlap kitöltésével.

Üzenet küldéseKérdése van? Válaszolunk!


Hasonló hirdetések

187 200 EUR

Eladó apartman

Malinska

48 m2 0
280 800 EUR

Eladó apartman

Malinska

59 m2 0
395 200 EUR

Eladó apartman

Malinska

70 m2 0
További hasonló hirdetések